Felicitats Mai Més Llibres!

Si us plau, feu un cop d’ull a Mai Més llibres! Son fantàstics! 🙂

Blog de reseñas y eventos literarios

Terry Pratchett en català i altres novetats editorials

Terry Pratchett en català, Terry Pratchett! Per fi!!!! Espera, espera no ens avancem als fet, anem per ordre i siguem formals.

El passat dijous 19 de juny l’editorial catalana Mai Més Llibres complia el seu primer aniversari i ho van voler celebrar amb la presentació oficial de novetats editorials a la botiga de la llibreria Gigamesh. En un acte reduït i digne de recordar per la situació actual del Covid-19, Sergio Pérez, editor, i Inés Macpherson, escriptora i bloguera, van desglossar el nou catàleg que s’estrena ja, a finals de juny. Judit Terradellas va fer el seu acte de presència de forma virtual, així com convidats especials com autors publicats per aquest segell, bloguers i traductors.

En relació a l’aniversari Pérez, co-creador va exposar que el seu propòsit si volien créixer era centrar-se en no lectors de gènere i en lectors…

Ver la entrada original 414 palabras más

Escrito por

La música, siempre ha sido mi pasión y, ahora, la neurología y el cerebro también ¿Por qué, a la par que me formo en esta unión no intento difundir y divulgalo? Este es el objetivo principal de la razón de ser de Feel the Brain. Llevamos cada dia puesta la Máquina Más Compleja de la naturaleza, de la cual sabemos muy poco. No soy un experto, ni pretendo serlo, el objetivo es formarme y compartir estas materias. La Máquina Más Compleja necesita combustible y la música es combustible de primera.

A %d blogueros les gusta esto: