Una Història Al·lucinant

Hola a tots, crec que aquest és el primer Brain Feeling en català i un dels pocs que no es basa en cap article original i on l’escriptor no sòc jo.

Avui vull compartir amb vosaltres el primer dels contes que ha escrit el meu fill gran durant aquest confinament. Epero que us agradi. (He mantingut els colors que ha escollit ell per a la seva història).

Fa molts i molts anys havia un nen que havia sortit de casa per la nit, va començar a ploure i el nen va anar a una cova que es va trobar. Va esperar molt i molt temps i al cap d’una estona va sortir un os pel seu darrera i aleshores va començar una tempesta i el nen va anar corrents i va escalar un arbre i llavors es va trobar un mono al seu costat. El nen es va agafar dels peus del mono i van anar saltant de rama en rama. Va començar a pedregar i va caure una pedra de la pedregada a la ma del mono. El mono es va soltar del mal i van caure a un pou. Amb aquell pou hi havia una porta molt gran i al costat hi havia una calavera. Dintre de la boca de la calavera hi havia la clau de la porta i llavors van obrir la porta i al fons del túnel hi havia una casa embruixada, van entrar en aquella casa perquè va fer una altra pedregada molt forta. Dins de la casa havia deu bruixes, cinc gats i quatre ratpenats, van sortir corrents de la casa i tots els seguien.

Bruixes (Quntin Blake)

Aleshores el nen va posar el mono dins de la motxilla que portava. El mono es va trobar un paquet de xiclets de menta i va agafar el paquet de xicles i va tirar un xiclet a cinc bruixes. El mono també va trobar cinc pilotes dins de la motxilla i els hi va tirar als cinc gats. També va trobar quatre folis i els va enganxar amb el celo i va atrapar als quatre ratpenats i només van quedar les cinc bruixes. Van seguir corrent i van arribar a una casa amb pàrquing i un cotxe de color verd. Van pujar al cotxe i van arribar a un quiosc que es deia starbacks i es van amagar dins. Però les bruixes van anar fins al fons del quiosc i com ells s’havien amagat a l’entrada del quiosc van poder escapar amb el cotxe sense que les bruixes s’adonessin. Van arribar a una caseta molt petita però per dins era moooolt gran. El mono i el nen van arribar a dalt de tot de la casa i allí havien globus de diferents colors i van arribar fora de la casa saltant.

Amb el cotxe van arribar a una platja, en aquella platja van canviar el cotxe per una llanxa i al arribar a l’altre costat del mar, van canviar la llanxa per un altre cotxe de color blanc. Les bruixes van anar corrent cap a la platja però com que no tenien diners van anar nedant i aleshores un tauró que passava per allí se les va menjar d’una mossegada. Quan van arribar a casa estaven molt contents i el mono va ser la seva mascota oficialment.

To Be Continued….

Bona Mona!! 🙂

Los comentarios están cerrados.

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: